tiistai 13. marraskuuta 2012

Ruiskukromausta

Tiistai 13.11.
                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Tänään minä, menni, sanna ja emilia ruvettiin vetään pohjamaalia jarin opastuksella meijän lyhdyn osiin jotka jo viime viikolla lasipuhallettiin...
Mun eka osa meni ihan hyvin mutta onnistuin valuttamaan toisessa mutta ei voi mitää... Tässä pari kuvaa.. Huomenna jatketaan ja kerron sitten lisää...Keskiviikko 14.11.
Tänään saatiin kromattua kaikki lyhdyn osat... Osa onnistu ihan hyvin, mutta osa ainakin mun tekemistä osista oli vähän epäonnistuneita, mutta ekaks kerraks onnistu ihan ok... Oli kiva kokemus, vaikka olikin puuduttava seistä kammiossa jossa tuli kuuma, mutta haluan silti kuitenki joskus kokeilla uudestaan :)

Torstai 15.11.
Jouduttiin tänään paikkamaalaamaan osia koska joissain oli pieniä kohtia joissa ei ollut hopeaa tai muuten vai oli tullut huonoja kohtia... Minä, menni, emilia, sanna ja miikka jäätiin ylitöihin lakkaamaan osia mutta jouduin lähtemään ennen kuin kerettiin aloittaa lakkausta mutta toivotaan että muut sai homman tehtyä :)

Myöhemmin tulee videoita


ainii ja putsattiin me tänää kromauskoneen säiliöt mutta siitä ei ole kuin videoita ja en just nyt pysty lataan niitä tänne... :)

tällläne siitä sitten tuli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti