tiistai 18. helmikuuta 2014

FORD MUSTANG MACH-1


Vähän ennen joululoman alkua projektimme ford mustang mach-1 saapui halliin ja loman jälkeen tekeminen alkoi reippaasti. 

Ensimmäisenä suojasimme auton, putsasimme mustat spraymaalit tinnerillä auton helmoista ja ovet irroitettiin. Kun sprayt oli saatu pois päätettiin kuka tekee mitäkin ja tehtiin aikataulut. Minä sain hommakseni tehdä kuskin oven. Tämän jälkeen alkoi hiominen ja kittaaminen. 


Oveni oli aikamoisen lommoinen, mutta selvisin kuitenkin.. Kun olin saanut oven (melkein) suoraksi oven sisäpuolelle ruiskutettiin happopohja ja hiomaväri, oven ulkopuolelle taas ruiskutin epoksi joka hiottiin pinnasta ja annettiin kuivua pari päivää tämän jälkeen päälle ruiskutettiin hiomaväri. Tähän mennessä ovi on hiottu mustan sprayn kanssa suoraksi ja odottaa uutta kerrosta hiomaväriä.
lokarin irroitusta.Koska Sampolla on ollut muita kiireitä olen tehnyt hänenkin oven pokkausta ja se alkaa olemaan kohta valmis hiomaväriin vedettäväksi.


Auton rungon pohjat saatiin valmiiksi viimeviikolla ja torstaina ruiskutettiin epoksi ja perjantaina hiottiin pinta auki ja epoksi sai kuivua viikonlopun yli ja eilinen ja tämä päivä runkoa on hiottu suoraksi ja nyt auto odottaa hiomavärin ruiskutusta.
Niin ja ollaanhan me Emilian kanssa tehty pintakilta kylttejäkin aina kun ollaan keretty :)


ja tässä koko porukka :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti